marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Partidă de vânătoare ilegală, sfârșită sângeros! Un bărbat a fost împușcat mortal în zona Sighet din Maramureș

  de - | 5 octombrie 2020, 1:44 PM | Naţional

  0

  Un grav accident de vânătoare a avut loc luni dimineaţă, în judeţul Maramureş. Un bărbat a murit împuşcat la o partidă din zona Sighet.

  Echipajele de prim ajutor ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat, constatând decesul acestuia. Trupul victimei va fi transportat la spital pentru efectuarea autopsiei, iar poliţiştii cercetează circumstanţele în care s-a produs tragedia. Momentan se ştie faptul că bărbatul în vârstă de 71 de ani a fost împuşcat accidental de către colegul cu care se afla la vânătoare, în vârstă de 66 de ani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, cei doi bărbaţi se aflau la o partidă de vânătoare ilegală, întrucât nu deţineau autorizaţie în acest sens. Bărbatul în vârstă de 66 de ani este deţinător legal de arme şi muniţii de vânătoare.

  Citeste mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.