duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbat din Bihor, împușcat în cap în timpul unei partide de vânătoare

  de - | 7 mai 2021, 5:19 PM | Regional

  0

  Un vânător din Bihor a fost împușcat în cap, vineri după-amiază, la o partidă de vânătoare ilegală. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost transportat cu elicopterul la Oradea și se află în operație.

  Victima are în jur de 40 de ani și participa la o partida de vânătoare în zona Beiuș, lângă localitatea Meziad. La un moment dat, a fost împușcat în zona capului de un participant la această vânătoare, un pădurar din zonă. Se pare că vânătoarea nu era una legală, AGVPS nu a eliberat o autorizație pentru această partidă. Victima a fost preluată cu un elicopter SMURD și adusă de urgență la Oradea, la secția de UPU a spitalului județean. A fost băgat deja în operație, însă starea sa este gravă, iar prognosticul medicilor este rezervat.

  Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, Ioana Lascău, apelul la 112 a fost înregistrat vineri la ora 13,24.

  „Poliţiştii de la Poliţia municipiului Beiuş au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, prin numărul de urgenţe 112, că într-o pădure de pe raza localităţii bihorene Remetea a avut loc un accident de vânătoare în urma căruia un bărbat a fost împuşcat accidental. Un elicopter SMURD a fost trimis în zonă, care l-a transportat la Spitalul Judeţean din Oradea”, a declarat pentru Agerpres Ioana Lascău.

  Reprezentantul IPJ Bihor a mai menţionat că la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Beiuş şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Bihor, care efectuează cercetări cu privire la circumstanţele producerii acestui incident.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.