miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Parlamentarii USR votează astăzi învestirea cabinetului Cîțu

  de - | 12 martie 2020, 1:33 PM | Comunicate contra cost

  0

  Votul va fi la vedere și are ca justificare nevoia de a pune la dispoziția guvernului toate atribuțiile necesare pentru gestionarea crizei provocată de noul coronavirus.

  USR face apel la toți deputații și senatorii să fie prezenți azi în plenul Parlamentului și să voteze pentru instalarea unui guvern cu puteri depline.

  Suntem la începutul unei crize de sănătate publică și este esențial ca ea să nu fie dublată și de o criză politică inutilă și păguboasă.

  Cel mai de preț bun pe care îl avem în acest moment este încrederea oamenilor în instituțiile statului. Absența unui guvern și chiar a unui Parlament cu puteri depline, dacă scenariul provocării anticipatelor rămâne activ, riscă să submineze această încredere, iar efectele nu pot fi calculate în acest moment.

  Astăzi, în plenul Parlamentului, clasa politică poate face diferența dintre responsabilitate și iresponsabilitate. Vrem să credem că deputații și senatorii României știu ce e important pentru oamenii care i-au trimis acolo.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.