Pardailean din Sălaj a făcut „cumpărături” de 1700 lei în trei nopți, demontând geamurile alimentărilor

  de Special Arad | 12 June 2014, 3:05 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat şi reţinut un tânăr de 24 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt şi distrugere, pe raza municipiului Arad.

  În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în noaptea de 30/31 martie a.c., C. Pardailean, de 24 de ani, din judeţul Sălaj, ar fi pătruns prin demontarea unor geamuri, în incinta unui magazin de unde ar fi sustras mai multe bunuri alimentare în valoare de aproximativ 1.500 de lei, iar în noaptea de 13/14 mai a.c., acesta ar fi spart geamul unui alt magazin, cauzând prin distrugerea geamului, un prejudiciu de aproximativ 200 de lei.

  Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit  că, în noaptea de 27/28 mai a.c., tânărul ar mai fi pătruns, tot prin demontarea geamului într-un  alt magazin de pe raza municipiului.

  Sălăjeanul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.