Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu primește un procuror nou

  de Ioana Costaș | 24 March 2023, 7:15 PM | Știri Arad

  0

  Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu (captură Google Earth)

  Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu primește un nou procuror. Este vorba despre Petruț Rareș Mihăiță. Decretul de numire în funcție a noului procuror a fost semnat de președintele țării în 22 martie.

  Numirea lui Petruț Rareș Mihăiță în funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu vine ca urmare a faptului că acesta a fost declarat admis în urma concursului de admitere în magistratură organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, în perioada 12 iulie 2022 – 2 martie 2023.

  Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu funcționa cu doi procurori delegați de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, schema de personal fiind de trei procurori. Astfel, odată cu numirea noului procuror pe funcție, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu va funcționa cu trei procurori. Cel puțin pentru moment, având în vedere că ceilalți doi procurori sunt doar delegați pe funcții.

  Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu au instrumentat – în ultima perioadă – unele dintre cele mai complexe cazuri din județul Arad, precum cel al polițiștilor tâlhari de la Pâncota, care au furat aproximativ 300.000 de euro dintr-un seif aflat în casa unei bătrâne din localitate, și au avut în cercetare dosare de contrabandă cu țigări.

  Citește și: Tâlharii de la Pâncota, tot după gratii. Covaci Marius a cerut arestul la domiciliu, însă judecătorii i-au respins cererea • Special Arad · ultimele știri din AradSpecial Arad · ultimele știri din Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.