#ParadisePapers – o nouă scurgere de informații continuă investigația #PanamaPapers

  de Special Arad | 5 noiembrie 2017, 10:52 PM | Dezvăluiri | Video

  0

  O masivă scurgere de informații care deschide 19 paradisuri fiscale și arhivele secrete deținute de doi registratari de talie mondială. Din ele descoperim rețetele financiare secrete, utilizate de industria offshore pentru a scăpa de taxe.

  Peste 13 milioane de documente demască legături dintre Rusia și miliardari din anturajul președintelui american Donald Trump, afacerile secrete ale apropiaților primului ministru Canadian, Justin Trudeau, interesele offshore ale reginei Angliei, dar și ale altor peste 120 politicieni din întreaga lume.

  Citește mai mult pe RISE Project.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.