Panica pune stăpânire pe Italia! Patru meciuri din Serie A au fost amânate

  de Lucian Dănilă | 23 februarie 2020, 5:55 PM | Coronavirus | Sport

  0

  Coronavirusul oprește și sportul. Panica apărută după primele cazuri de de coronavirus descoperite în Nordul Italiei a adus la oprirea tuturor evenimentelor sportive în Veneto și Lombardia, începând cu cele trei meciuri ale A Inter-Sampdoria, Atalanta-Sassuolo și Verona-Cagliari.

  Ministrul Sportului, Vincenzo Spadafora, a anunțat acest lucru după ședința extraordinată CDM. Câteva ore mai târziu, s-a anunțat că și meciul de Serie A dintre Torino și Parma se amână.

  Toate evenimentele sportive de toate nivelurile și disciplinele programate în regiunile Lombardia și Veneto pentru duminică, 23 februarie 2020 au fost amânate.

  Bilanțul coronavirusului în Italia: peste 60 de persoane infectate în Lombardia, Veneto și Piemont.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.