Panică într-o moschee, din cauza unui şoarece. Zeci de persoane rănite în busculada din Maroc

  de - | 16 iulie 2015, 1:59 PM | Internaţional

  0

  Un incident mai puţin obişnuit a avut loc la o moschee din oraşul marocan Casablanca. 81 de oameni au fost răniţi într-o busculadă, după ce în lăcaşul de cult a apărut un şoarece.

  Rozătoarea a provocat panică printre cei aproape o mie de credincioşi care asistau la ceremonia de încheiere a Ramadanului.

  Femeile au început să ţipe şi de aici până la haos nu a mai fost decât un pas. Potrivit oficialilor marocani, majoritatea celor răniţi sunt femei şi niciuna nu este în stare gravă.

  Cea mai delicată este situaţia unei gravide, care şi-a fracturat un picior.

  Sursa: Digi 24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.