Pâncota își află adversarii din Liga a 2-a! Ce se întâmplă cu clubul lui Marțian?

  de Lucian Dănilă | 27 June 2014, 10:14 AM | Sport

  0

  Adunarea Generală a LPF2 are loc astăzi la Mogoşoaia, de la ora 17, scrie Liga2.ro. Aradul are sigur o echipă în Liga a 2-a, aceasta fiind Șoimii Pâncota, promovată în acest an din liga a treia, dar probabil se va discuta și situația clubului FCM UTA, club exclus în sezonul trecut din liga secundă fără a primi, însă, o înștiințare oficială din partea FRF în acest sens.

  Șomii Pâncota își află astăzi componența seriei din care va face parte în viitorul sezon al ligii secunde. Gruparea prezidată de Pavel Piroș și antrenată de Dan Cuedan a făcut pasul în liga secundă în acest an după o dispută strânsă cu Național Sebiș și Metalurgistul Cugir.

  De asemenea, probabil se va reanaliza și situația clubului FCM UTA, club patronat de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti. Reamintim că echipa arădeană nu a fost programată la ultimele două etape ale ligii secunde în sezonul trecut ceea ce, în mod normal, îi atrage automat retrogradarea în eșaloanele județene. Cum arădenii nu au primit niciun act oficial care să ateste acest lucru, ne putem aștepta la orice fel de surpriză. FCM UTA nu a fost programată din cauza datoriilor pe care le are la comisia de arbitri (42.000 de lei), dar – din informațiile noastre – are datorii și la departamentul de legitimări, arădenii fiind rău platnici și la legitimarea unor jucători în luna februarie!

  Sunt voci care susțin că dacă Marțian sau Catanzariti plătesc datoriile de aproximativ 15.000 de euro, clubul lor ar putea fi reprimit în liga secundă. Precedentele decizii luate de mai marii fotbalului românesc ne pot face să credem că s-ar putea întâmpla acest lucru…

  Sebișul așteaptă un răspuns

  Un alt club arădean direct interesat de această Adunare Generală este Național Sebiș. Gruparea care a pierdut lupta pentru promovare în lupta cu Șoimii Pâncota a făcut o cerere de a fi primită în liga secundă, mizând pe faptul că nu vor fi destule echipe care să ocupe cele 28 de locuri din acest eșalon. Același lucru l-a făcut și Pâncota în vara trecută dar a primit răspuns negativ. De urmărit…

  Ce cuprinde ordinea de zi?

  Pe ordinea de zi a şedinţei din 27 iunie vor figura punctele rămase nedezbătute în şedinţa de la Hărman, dar şi propunerile formulate şi transmise până pe data de 20 iunie de către membrii asociaţi ai LPF 2. Vă reamintim că printre subiectele dezbătute la Hărman s-a numărat şi sistemul competiţional al noului sezon din Liga 2, prilej cu care s-a votat ca în ediţia 2014-2015 să se meargă pe un sezon regulat cu două serii de 14, urmând ca din sezonul 2015-2016 să se treacă la o serie de 22 de echipe.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.