vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Până și înalții prelați preferă blondele! :)

  de Special Arad | 1 aprilie 2015, 12:49 PM | Strada

  4

  Știți filmul „Domnii preferă blondele?” E un film frumos, cu Marilyn Monroe, datorită căruia s-au făcut mulți copii frumoși și din cauza căruia mulți bărbați și-au bătut multe neveste.
  Ei bine, până și fețelor bisericești le plac blondele… dovadă această poză (cu spatele… că un minim de decență avem și noi… și știm să facem diferența între o glumă de 1 aprilie și o calomnie… nu cum ne acuză Corina Drăghici, purtătoare de cuvânt a Primăriei, pe public!:) Și după părerea noastră nu numai că nu există păcătos, dar nici credincios întru Domnul… sau chiar preot… vicar… înalt prelat… ce-o fi el… să nu-i placă blondele!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ce daca era alaturi de o femeie,bine ca pe cei ce se plimba toata ziua cu Skodele prin tot orasul,sau pe cei care pretind sume de bani cand merg la instalari de preoti nu-i vede nimeni.Ar trebui sa va intereseze si astfel de cazuri mult mai interesante.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.