Până la urmă s-au înțeles: Ciprian Marica a semnat cu Steaua

  de Special Arad | 14 ianuarie 2016, 9:32 AM | Sport

  0

  Ciprian Marica s-a decis și miercuri seara a semnat cu Steaua. Jucătorul a făcut vizita medicală și va pleca în Turcia, în cantonamentul campioanei. Informația a fost confirmată pentru Digi Sport de Gigi Becali, patronul Stelei.

  Marica, 31 de ani, a negociat marți seara cu Getafe, dar nu s-a înțeles cu formația iberică, astfel că a ales să dea curs ofertei venită de la Steaua.

  “Acum e 99,9%, pentru că e la vizita medicală. Au căzut de acord, a lăsat contractul. S-a dus să facă vizita medicală și semnează. Acum nu mai stau în ploaie. Burnița, dar nu mai stau în ploaie, am luat atacant.”, a spus Becali.

  Marica a semnat un contract valabil un an, dar cu o clauză specială prin care jucătorul poate pleca atunci când dorește de la club.

  Acesta a dezvăluit și ce sumă va primi Marica la Steaua: “Mai rămâne doar o chestiune de principiu, i-am zis și lui Argăseală. Eu sunt Stan Pățitul, de aceea mâine se duce la ANAF și arată hârtie că noi nu îi dăm bani, nu îi dăm salariu, că nu vrea salariu, îi dăm doar o primă de un milion de euro pentru Liga Campionilor, dacă ne calificăm în grupe. Îi dăm doar salariul mediu pe economie.

  Este adevărat, îi dau un teren, dar eu nu leg pământul cu fotbalul, că ar fi evaziune fiscală și eu pușcărie nu mai fac. Pământul o să-l cumpere el și eu plătesc impozit. Pământul nu i l-am dat. Când vrea el, îl cumpără și i-l dau.

  Nici cinci bani nu i-am dat și nu-i dau. Nici primă de Liga Campionilor nu-i dau decât dacă joacă în preliminarii și joacă în 50% din meciuri. Nu-i garantează nimeni poziția de titular.

  El dacă vrea și îmi zice peste un timp că vrea să plece, poate să plece. Îmi zice: Băi, Gigi, eu plec. Bine, mă, pleacă. Poate zice: M-a supărat Reghe, nu mai stau. Nu risc nimic, că dacă nu-i dau niciun ban. Dar nu o să facă el așa ceva, că am discutat bărbătește.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.