sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Canotoarea Mădălina Bereş, medaliată cu aur şi bronz, nemulțumită de nepăsarea Ministerului Sportului

  de - | 15 august 2022, 9:41 PM | Naţional

  1

  Canotoarea Mădălina Bereş, medaliată cu aur şi bronz la Campionatele Europene de la Munchen, s-a arătat nemulţumită de faptul că niciun reprezentant al Ministerului Sportului n-a fost prezent la sosirea delegaţiei pe Aeroportul Henri Coandă!

  Bereş a declarat că speră ca măcar după Mondialele de luna viitoare oficialii din Guvern să întâmpine lotul de canotaj, aşa cum au făcut în cazul dublului campion mondial la înot, David Popovici. „Noi ne bucurăm că este presa aici şi că performanţele noastre ajung acolo unde trebuie, adică la familiile noastre şi la iubitorii sportului. Sper ca după Mondiale să ne aştepte şi pe noi oficialii din Guvern, aşa cum l-au aşteptat şi pe David Popovici. Ne simţim foarte bine că am reuşit să aducem României atât de multe rezultate frumoase la Europene. Ne-am dori să reuşim aceste rezultate şi la Mondiale”, a spus Mădălina Bereş, medaliată cu aur la 8+1 feminin şi cu bronz la patru rame feminin.  Dublă campioană europeană la Munchen, Denisa Tîlvescu a declarat că 13 august, ziua în care a împlinit 26 de ani, a fost cea mai frumoasă pentru că şi-a făcut cadou medalia de aur la dublu rame feminin.

  „Cred că ăsta este drumul pentru ceea ce ne-am propus. Am început un nou ciclu olimpic în care vrem să ne testăm competiţie de competiţie pentru ca la Paris în 2024 să ajungem în cea mai bună formă. Ziua finalei, care a fost şi ziua mea, a început cu o brioşă şi o lumânare, iar colega mea Ioana (n.r. – Ioana Vrînceanu, colega de la dublu rame) mi-a zis să îmi pun o dorinţă. Mi-am dorit să am cea mai frumoasă zi şi aşa a fost”, a afirmat Denisa Tîlvescu, sportivă care a câştigat aurul şi cu echipajul de şi 8+1 feminin.   Ionela Cozmiuc, care a cucerit în premieră titlul european la simplu vâsle, categorie uşoară, a declarat pe aeroport că va continua să concureze în această probă.

  Citeste mai mult: adevărul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mda…
   Aleșii noștri (și subordonații lor), care s-au înscris în politică și pe funcțiile administrative, „ca să se sacrifice pt țară” și „să ajute poporul”, UNUL (de sămânță !) NU ȘI-A FACUT TIMP SĂ ONOREZE revenirea în țară a unor TINERI CU TOTUL EXCEPȚIONALI, aducând Rezultate și Medalii pe care orice țară și popor ar fi invidoase…!
   Mai puțin românii… 😲
   Au fost, cu toții, foarte ocupați, de ziua Adormirii Maicii Maicii Domnului, așa că „le-a adormit” si lor interesul față de ADEVĂRAȚII SPORTIVI DE PERFORMANȚĂ (nu „beizadelele fotbalistice” care se „scălbăie” pe teren, pe niște sume astronomice 😡).

   Las’ că dăm onoare la tot feluri de cocalari și pițipoance, unul mai obscur ca altul, dar care (din păcate!!!) SUNT REPREZENTATIVI PT ACEST POPOR și pt. CONDUCATORI SĂI .
   Trist…, foarte trist ! 😢

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.