miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Până la încetarea stării de alertă, Inspectoratul Școlar Județean Arad își suspendă activitatea de audiențe și de relații cu publicul

  de Special Arad | 29 octombrie 2020, 2:21 PM | Știri Arad

  0

  La Inspectoratul Școlar Județean Arad a avut loc o ședință privind desfășurarea activității de relații cu publicul în perioada stării de alertă. În scopul prevenirii și limitării răspândirii coronavirusului, precum și pentru asigurarea protecției securității și sănătății salariaților Inspectoratului Școlar Județean Arad în contextul pandemiei, s-a decis suspendarea activității până la încetarea stării de alertă. 

  Având în vedere creșterea ratei incidenței cumulate a cazurilor de COVID-19 (numărul total de cazuri noi din ultimele 14 zile raportat la 1000 locuitori) s-a decis:

  Art.1. Începând cu data de 27.10.2020 și până la încetarea stării de alertă se suspendă activitatea de audiențe și de relații cu publicul din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Arad.
  Art.2. Activitatea de primire în audiență se va desfășura numai pentru situații deosebite și extrem de urgente, raportat la cazul prezentat de către solicitant.
  Art. 3. Activitatea de relații cu publicul (audiențe și registratură) se va desfășura în continuare, prin corespondență, folosindu-se mijloacele de comunicare electronice și/sau poștă .
  Art. 4. Adresele de contact sunt afișate pe site-ul instituției la adresa www. isjarad.ro :
  -Sediu: Arad, strada Corneliu Coposu, nr. 26 (intrarea de pe strada Miron Costin)
  -Telefoane: 0257. 280008/0257. 280866
  – Fax: 0257.214746
  -Email: [email protected]
  [email protected]

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.