duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Activitatea Bazinului de Polo din cartierul Subcetate și a Sălii de Sport “Voinicilor” se suspendă

  de Special Arad | 12 martie 2020, 10:01 AM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  Comunicat. Având în vedere deciziile Comitetului Local pentru Situații de Urgență în vederea stabilirii măsurilor de prevenție privind problemele create de virusul COVID-19 la nivelul municipiului Arad, vă informăm asupra faptului că se suspendă activitatea Bazinului de Polo din cartierul Subcetate și a Sălii de Sport “Voinicilor”, în perioada 11-22.03.2020, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evoluția situației la nivel național.

  În consecință, valabilitatea abonamentelor la Bazinul de Polo se prelungește corespunzător cu perioada în care activitatea acestuia este suspendată, iar programările la Sala de Sport “Voinicilor” vor fi reprogramate.

  Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Serviciul Baze Sportive din cadrul Primăriei Municipiului Arad, la nr. tel 0257281850.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.