PAMFLEȚI: Dimploma „ceartă-te cu toți și dă vina pe altul că nu ți-a ieșit razia” merge la artizanii OPERAȚIUNII „JIN LING”

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 1:24 PM | Pamflet

  2

  „64 de percheziții domiciliar-imobiliare. 52 de mandate de aducere,  mai bine de 200 de polițiști, jandarmi și forțe speciale, două zile de mobilizare generală a unităților polițienești din 3 județe… mii de litri de benzină consumați, sute de telefoane acoperite și descoperite la loc… contabili speriați, avocați frecându-și palma dreaptă a „primit bani”, o grămadă de energii colecive: a ieșit DIICOT-ul, în urma ălora de la poliție și de la doi și-un sfert, „după multiple activități informativ-operative”, sub coordonarea procurorului Bogdan Diaconescu…  a lu ăla de la doi și-un sfert și a lu ăla de la Poliție… Rezultatul: 200.000 de țigări confiscate” – am titrat la sfârșitul lui octombrie, în articolul „OPERAȚIUNEA JIN LING” a fost un BULLSHIT DE RAZIE… demnă de filmele cu Garcea. Vezi rezultatul „amplei operațiuni”! – iar cu acest prilej ni i-am „ridicat în cap” pe toți… chiar și pe cei cu care, până la data respectivă, nu numai că ne beam cafeaua cu placere, dar ne-o plăteau ei, plus ne duceau până acasă…

  De ce? Păi, probabil, pentru că nu i-am lăudat  – și zicem „probabil”, pentru că n-am mai… stat să-i sunăm, după ce ne-au mitraliat verbal, expunându-și teoria cu privire la faptul că „operațiunea a fost reușită, dar noi nu sutem decât niște pamfletari nenorociți”Ulterior le-am povestit-o și pe aia cu mama… Mama: „Bă, mi-o zis țiganca de la colț că dacă vreau să-i iau țigări la soră-ta, să-i iau acuma (joi), că sâmbătă vine razia…”
  No, nu-i bai! Cumva ne împăcăm noi … iaca… primul pas fiind chiar ăsta – acordarea unei dimplome pentru speța aia: Dimploma „ceartă-te cu toți și dă vina pe altul că nu ți-a ieșit razia.” O dăm generic, așa: o printăm pe un A4 normal, facem  un avion din ea, îi dăm drumul pe fereastră dintr-un bloc înalt din Vlaicu și, cine se prezintă primul la redacție cu ea, a lui să fie!

  16-pamfleti

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.