miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cine l-a „făcut” pe milionarul Ovidiu Palcu?

  de Alin Olteanu, Mihai Todoca | 6 aprilie 2023, 10:20 AM | Culise | Recomandările editorilor

  6

  (foto: Special Arad / starline, Freepik.com)

  Încep să curgă reacțiile, pe surse, cu privire la dosarul instrumentat de polițiștii de la Serviciul de Combatere al Criminalității Economice Arad, care-l vizează pe omul de afaceri Ovidiu Palcu. Spunem pe surse, fiindcă deocamdată nimeni nu are curajul să își asume vreo declarație oficială.

  „Cum?”, „Cine a avut curajul ăsta?”, „E frecție!”, „Mulți tremură acum dacă Palcu a picat pe tehnică”, „Se știa de mult ce face și nu s-a făcut nimic, l-au lăsat în pace fiindcă e finul lui F…”, „Să sperăm că pică și ăia de îl protejează de ani de zile”, „Să vedem ce fac acum cei cu care se juca prin restaurantele din Arad…”„Oare sunt interceptări?” – sunt doar câteva dintre reacțiile care curg pe telefoanele Special Arad.

  Cine a avut curajul? E foarte simplu. O procuroare, am spune curajoasă și determinată, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, împreună cu ofițerii de la Serviciul din IPJ Arad -mai sus amintit, care n-au luat în considerare relațiile sus-puse ale celui dus acum la interogatoriu, n-au luat în calcul nici atacurile la care vor fi supuși ulterior în paginile ziarului milionarului Ovidiu Palcu (așa cum s-a întâmplat în destule cazuri până acum) și și-au văzut de treaba pentru care sunt angajați de statul român. Adică, să protejeze interesul public și pe noi cetățenii (de ce spunem noi?, o să aflați într-un alt articol, astăzi, pe Special Arad).

  Citește și: Percheziții la domiciliul omului de afaceri Ovidiu Palcu, la firma acestuia, Inteco Holding, în Arad, la Sebiș și în alte 3 locații, într-un dosar de mare evaziune

  Palcu, abonat la lucrările administrației locale

  Putem spune că și-au văzut de treabă, în ciuda faptului că se știa, în tot municipiul și județul Arad, că patronul Inteco Holding, Ovidiu Palcu, este unul dintre protejații sistemului, abonat la lucrări, în valoare de milioane de euro, ale administrației publice, de ani de zile, încă de pe vremea lui Nicolae Ioțcu, prieten cu mulți mai-mari ai zilei, cu care mergea în concedii de odihnă exotice sau… chiar de afaceri, unde să „pună la cale țara”. De fapt, nu chiar toată țara, doar două județe vecine, Arad și ceva prin Timiș.

  Așadar, pentru mulți nu e o surpriză ridicarea de acasă, din pijama, a omului de afaceri, având în vedere că este foarte cunoscut traseul acestuia. E o surpriză mai mare că „și-au permis” să îl deranjeze și să îi descopere prejudiciul,  evaluat acum la 4 milioane. De lei.

  Așadar, cine l-a „făcut” pe Palcu? Răspunsul e simplu: o procuroare și oamenii legii care și-au văzut de treabă.

  În același timp, am putea spune că „s-a făcut” singur, pentru că nu l-a obligat nimeni să încalce legea. Susținut, cum spuneam și cum se știe, dar singur.

   

  Citește și: 

  •  Palcu, balastiera și elicopterul • Special Arad · ultimele știri din Arad

  •  Cum se face un „69” în Thailanda, cu doar șase, fără nouă. Echipa de șoc a lui Falcă n-a câștigat turneul, dar a fugit cu trofeul

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Această firmă a făcut lucrări în zona Pasaj pe care le-a început în luna iulie,pe la jumătatea lunii,anul trecut fără a le finaliza până în ziua de azi. Pe perioada lucrărilor au făcut praf zona verde,au stricat trotuarele nu demult asfaltate. Au plecat abandonând pe domeniul public grămezi de nisip.bucăți de țevi,pământ care se transformă în noroi atunci când plouă etc. Cerem beneficiarului lucrării să intervină în vederea terminării lucrării și reabilitarea zonei prin aducerea ei la starea inițială,inclusiv.a zonei verzi din zonă blocurilor 21,21-a,21-b, 21-c. În plus,racordurile la instalațiile din blocuri nu au fost făcute.

   +17 voturi
   +1
   -1
  2. Palcu ca și Palcu, dar ce facem cu primarii corupti, când ii vine vremea primarului din Bârzava????
   Toată Politia știe cât fură. Ce afaceri face cu noul șef peste pădurile comunei Barzava ICĂ SAS, ce afaceri face cu topometristul Dănuț Negru. Cine ii urmărește firma cu care el face majoritatea lucrărilor, firmă care este a lui personală dar pe un asa numit prieten Horia, Horică tată, mai poți?
   Unde este dreptatea??????
   Țară coruptă!!!!!!
   Trăiască corupția!!!!!

   +8 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.