duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Palatul Copiilor Arad pe primul loc la Festivalul Național de Interpretare Muzicală

  de Special Arad | 19 septembrie 2014, 10:19 AM | Muzică | Știri Arad

  0

  Două soliste de la Cercul de Canto, din cadrul Palatului Copiilor Arad, au fascinat juriul de la Festivalul Național de Interpretare Muzicală „ Sibiu – Capitala Muzicală “, defășurat recent la Sibiu.

  Maria Anastasia Solomie (categoria 5-7 ani) a luat locul I, la secțiunea muzică ușoară, cu melodia „Sunt șic!” iar Melania Alexandra Cuc (cat. 13-16 ani) a obținut trofeul grupei interpretând melodia „New York, New York”. „Ne bucură foarte mult acest rezultat. Aradul a fost felicitat, lăudat și apreciat pentru performanța muzicală, în special de președintele juriului – Horia Moculescu, care a fost plăcut surprins de reușita aradeană”, a spus Laura Roșu, profesorul coordonator al Cercului de Canto.

  Din juriu au făcut parte personalități ale muzicii ușoare românești printre care Horia Moculescu, Bogdan Dragomir, Nicolae Caragea, Mihai Alexandru, Mihai Trăistariu dar și renumiți profesori de muzică și teatru din Sibiu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.