Pagina de Facebook „Aradul de Altădată” a împlinit 9 ani. Fanilor li se pregătește o surpriză!

  de [email protected] | 26 iulie 2020, 1:24 PM | Cultură | Topic special

  0

  „Pagina «Aradul de Altădată» împlinește astăzi 9 ani de activitate. Mulțumesc tuturor pentru interesul acordat acestei pagini și mai mult de atât, păstrării identității Aradului”, a scris administratorul paginii (care dorește să-și păstreze anonimatul) în urmă cu o oră, menționând, totodată, că pregătește o surpriză pentru anul 2021, când pagina va împlini zece ani.

  Acesta a anunțat că intenționează să publice o carte în anul 2021, care va aborda o serie de aspecte mai puțin cunoscute din istoria Aradului, alături de fotografii ce nu au mai fost publicate până acum. „Orice sugestie în acest sens este binevenită”, a adăugat administratorul paginii de Facebook.

  „Aradul de Altădată” a luat naștere în anul 2011, iar de atunci a luat proporții considerabile, devenind o adevărată arhivă digitală cu imagini și informații valoroase din istoria orașului nostru. De la fotografii pe care le poți găsi și tu în albumul familiei, la adevărate rarități din secolul trecut.

  În prezent, pagina de Facebook are 31,619 de urmăritori.

  Citește mai mult despre „Aradul de altădată” în interviul Special Arad din 2015.

  Dezvăluiri inedite de la fondatorul paginii „Aradul de Altădată”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.