P. Diddy îşi schimbă numele pentru a cincea oară. Din ce în ce mai „inspirat” băiatu’!

  de - | 6 noiembrie 2017, 6:52 PM | Monden

  0

  Rapperul american P. Diddy a anunţat, cu ocazia împlinirii vârstei de 48 de ani, că îşi schimbă numele de scenă pentru a cincea oară, urmând să folosească acum numele Brother Love, potrivit EuropaFM, care citează The Sun.

  „M-am hotărât să îmi schimb numele din nou. Noul meu nume este Love aka Brother Love”, a scris rapperul pe Twitter.

  Într-un material video care i-a însoţit mesajul rapperul a recunoscut că schimbarea este „riscantă”, dar a precizat că aceasta este necesară, întrucât simte că nu mai este aceeaşi persoană ca înainte.

  „Nu mai sunt cine obişnuiam să fiu. M-am schimbat. Noul nume este Love aka Brother Love. Nu voi răspunde la Puffy, Diddy, Puffy Daddy sau alte apelative în afară de Love sau Brother Love”, a spus el.

  Rapperul a fost cunoscut drept Puff Daddy în 1997, iar în anul următor şi-a folosit prenumele real, Sean John.

  În 1999, rapperul şi-a ales numele Puffy, iar ulterior a fost cunoscut şi drept P. Diddy şi Diddy.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.