joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dr. Dre este cel mai bogat rapper, potrivit revistei Forbes, depășindu-l pe Diddy

  de Special Arad | 24 septembrie 2014, 11:09 AM | Business | Video

  0

  Revista Forbes a publicat topul celor mai bogaţi rapperi din Statele Unite. Se ştie că muzica aduce întotdeauna câştiguri importante, iar atunci când vine vorba de hip-hop sumele nu sunt deloc de neglijat. Astfel, pe primul loc se situează Dr. Dre, ale cărui venituri în perioada iunie 2013 – iunie 2014 au fost de 620 de milioane de dolari. Potrivit analiştilor Forbes, suma întrece veniturile oricărui star din industria muzicală.

  Potrivit agenției Reuters, Dr. Dre a obținut venituri, în special, din vânzarea companiei sale Beats Audio către Apple. Totodată, lanțul său de baruri și cluburi îi aduce venituri însemnate anual, la fel ca firma de publicitate ori compania de produse cosmetice, scrie reporterntv.ro.

  Rapperul de 49 de ani este urmat în topul Forbes pe podium de P.Diddy, care a strâns 60 de milioane de dolari din lanțurile de magazine cu haine și băuturi alcoolice. Rapperul a mai fost declarat cel mai bogat rapper din lume în 2012, când l-a surclasat, de asemenea, pe Sean „Diddy” Combs.

  Ultimul loc pe podium este ocupat de Jay-Z, care a adunat tot 60 de milioane de dolari, în principal, din turneul întreprins cu soția sa, Beyonce, și din lansarea ultimului său album.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.