Otele, titular la Craiova! Leukzemis și Ongaro încep jocul pe bancă

  de Lucian Dănilă | 18 February 2022, 4:32 PM | Sport

  0

  Ionuț Badea s-a hotărât în privința primului unsprezece în jocul de la Craiova, partidă care va începe peste aproximativ o oră.

  Philip Otele va începe jocul ca titular, după ce, de la transferul său, a intrat de trei ori până acum din calitate de rezervă. Nigerianul va evolua în banda dreaptă în timp ce Miculescu va fi cel mai avansat jucător al arădenilor, el revenind în primul unsprezece după etapa de suspendare.

  Isac este titular la al treilea meci consecutiv, iar Dangubic va evolua, cel mai probabil, în banda stângă.

  Nicolo Napoli trimite în teren formația standard, iar ceea ce ne atrage atenția este că începe cu doi atacanți de meserie, Bălan și Compagno, care vor fi sprijiniți de Bauza.

  Leukzemis și Ongaro încep partida pe banca de rezerve.

  Formațiile de start: 

  FC U: Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Busu – Van Durmen, Asamoah, Baeten – Bauza, Bălan, Compagno.

  UTA: Iacob – Vukcevic, Benga, Medjimorec, Baravykas – Ubbink, Batha, Isac – Otele, Miculescu, Dangubic.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.