duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Otele, caz pierdut pentru UTA! „A refuzat cea mai mare ofertă din istoria clubului”

  de Lucian Dănilă | 3 ianuarie 2023, 9:04 PM | Sport

  0

  Philip Otele este cu siguranță unul dintre cei mai iubiți jucători din actualul lot al Bătrânei Doamne. Pe buzele tuturor copiilor care vin la stadion, majoritatea dintre ei așteptând la finalul fiecărei partide să își facă o fotografie cu el, fotbalistul nigerian a refuzat orice înțelegere cu conducerea clubului pentru a-și reînnoi contractul scadent în vară.

  Sosit la Arad în urmă cu exact un an de la Zalgiris Kauna, Otele s-a impus repede printre titulari și este golgeterul echipei pe anul 2022, dar și în sezonul în curs. Ultimele sale jocuri au fost la un nivel foarte bun, mai ales cel cu Rapid, dar se pare că acesta a fost și ultimul joc la care l-am văzut pe Otele îmbrăcat în tricoul roșu al grupării arădene.

  „A refuzat cea mai mare ofertă salarială din istoria clubului”, spune Sorin Botiș, team-managerul clubului UTA.

  Dar cum s-a ajuns aici? Se știe că Alexandru Meszar, cel care conduce de facto clubul arădean, amână foarte mult discuțiile cu jucătorii care se apropie de data scadentă a contractului. S-a întâmplat și cu Roger, cu care discuțiile au fost deschise doar în octombrie, cu două luni înainte de a intra în ultimele șase luni de contract, dar și cu jucători ca Iacob, Erico, Ubbink și alții.

  La fel ca și în cazul lui Roger, discuțiile cu Otele s-au deschis în luna octombrie. Din informațiile noastre, nigerianul a refuzat orice înțelegere i s-a oferit fiind supărat că nu a fost acceptată oferta sosită în vară pentru el din Israel, dar și pentru că „cei din club nu au încredere în mine”, ar fi spus fotbalistul.

  Conducerea clubului a plusat și i-a oferit un contract în valoare de 14.500 de euro lunar, cel mai mare din istoria clubului, contract care ar fi intrat în vigoare abia din vară. Otele a refuzat și această ofertă și nu mai dorește să continue la Arad.

  Gyuszi Balint, antrenorul echipei arădene, nu l-a inclus pe lista jucătorilor care pleacă mâine în Antalya, iar clubul l-a trecut pe lista de transferuri.

  Reamintim că UTA este încă datoare cu suma de 50.000 de euro, grila de transfer a lui Otele de la Kauna la Arad.

  În Antalya nu pleacă nici Wesley Jobello, jucător cu care în aceste zile se încearcă o înțelegere în vederea rezilierii contractului. De pe lista întocmită de Gyuszi Balint lipsesc și jucătorii Under 21, Negoescu și Maxim.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.