Otele a plecat spre Cluj! Negociază cu CFR, acolo unde este dorit de Dan Petrescu

  de Lucian Dănilă | 18 January 2023, 3:15 PM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  CFR Cluj este pe cale să mai ia un jucător de la UTA, după ce în urmă cu un an și-a asigurat serviciile lui Roger Junio. Exact pe același model, campioana României intenționează să îl transfere pe nigerianul Philip Otele, pe un post pe care ar lupta pentru titularizare tocmai cu Roger.

  Otele a refuzat orice încercare a clubului UTA de a-i prelungi contractul scadent în vara acestui an. Astfel, nigerianul nu a fost în cantonamentul din Antalya și s-a pregătit pe plan local, cu Cristian Păcurar și Ioan Hermann, iar din informațiile noastre, atât el cât și Wesley Jobello au respectat tot ceea ce au avut de făcut, cu excepția celor două zile în care au acuzat mici probleme de sănătate.

  În ultimele zile a apărut interesul clubului CFR pentru el, asta după ce la începutul acestui an era și pe lista celor de la Rapid, dar și în atenția clubului fin Israel care l-a dorit și în vară. Dan Petrescu se pare că i-a cerut patronului de la CFR, Neluțu Varga, să facă tot ceea ce depinde de el pentru a-l aduce în tricoul vișiniu pe golgeterul echipei UTA.

  Astăzi, Otele a plecat la Cluj-Napoca împreună cu impresarul său de la agenția Wonder Sports pentru a negocia un eventual contract cu CFR, acolo unde ar putea ajunge în următoarele zile dacă clubul din Gruia plătește și o sumă de transfer. Se pare că UTA i-a fixat prețul în jurul sumei de 100.000 de euro.

  În altă ordine de idei, UTA a achitat suma pentru grila jucătorului, în valoare de 50.000 de euro, astfel că gruparea arădeană îi poate înregistra pe jucătorii sosiți în această iarnă, Stefan Milosevic, Willie Barbosa și Romario Benzar.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. O piesă de teatru penibilă! După același scenariu uzat Denis Rusu Roger Junior Philip Otele.
   Și presa sportiva arădeană cu câteva excepții încă preia de adevărată orice informație venită dinspre club.
   Hai să-i oferim pe hârtie 14 mii din vară încolo când el oricum va fi vândut deja poate îl prostim și luăm o sumă mai mare la vânzare.
   Otele era singurul capabil să scoată om din joc alerga enorm și era apreciat de fani asta în condițiile unui salar sub media Ligii 1.
   Nu l-au dat azi vară pe o sumă mult mai buna ca să îl dea acum pe faramituri la Cluj.
   50 mii grila+ salariu 5800 ori 12 luni=cheltuieli cu Otele 120.000 euro – 100.000 sumă de transfer= minus – 20.000 euro gaură afacerea Otele la salariu nu sunt calculate primele biletele de avion chirii sau alte costuri avute cu el un jucător care a confirmat a produs minus 20 de mii de euro sub managementul profesionist al acestui club.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.