Organizatorii se așteaptă la 10.000 de oameni la festivalul Open Air „ABC la Aeroport”

  de [email protected] | 15 septembrie 2017, 2:36 PM | Music | Știri Arad

  0

  Nu au mai rămas decât cca. trei ore până la debutul celei de-a doua ediții a festivalului Open Air „ABC la Aeroport”, poate cel mai așteptat și cu siguranță cel mai de amploare eveniment muzical în urbea noastră.

  Două zile și două nopți, patru scene și un cort „silent disco”, 12 trupe și în jur de 40 de DJ vă vor aștepta astăzi și mâine seară la aeroportul arădean. Participanții vor avea parte și de show-uri de lumini și artificii, diferite standuri, precum unul de biciclete (pentru înrăiții sportului pe două roți), un barber shop, un stand Cozy Ash (cu tricouri personalizate de vânzare) și, în premieră, un „Picnic Area”, adică o zonă separată pentru mâncare și relaxare, o replică în miniatură a Picnic Festival, ce s-a desfășurat luna trecută, de Zilele Aradului, în parcul de lângă pasarelă.

  Vor urca pe scena principală trupele Paraziții, Subcarpați, Zdob și Zdub, Alternosfera, Omul cu Șobolani, Groovernatores, Taxi și, cea mai controversată trupă invitată la ABC de până acum [după cum a „mărturisit” co-organizatorul, Bogdan Iorgovan (foto)], B.U.G. Mafia. Nu vor lipsi nici trupele arădene, B-Ton, Underdose, On the Edge, Unity of Opposites și rapperul Exile.

  De asemenea, nu există eveniment ABC fără muzică electronică (nucleul festivalului, de altfel), capetele de afiș fiind Joey Daniel (Olanda), S.P.Y. (Marea Britanie), Baba Stiltz (Suedia), Bella Sarris (DJ-ița din Berlin care a fost nominalizată în 2014 „Best Newcomer DJ” la DJ Awards), Spectrasoul (Marea Britanie), Dubmotion  (Marea Britanie) și mulți, mulți alți DJ români.

  Biletele în avans s-au vândut deja, au mai rămas doar bilete pe o zi la prețul de 40 de lei la intrarea la festival și abonamente pe două zile, tot la intrare, la prețul de 70 lei. Dacă vă mai grăbiți, s-ar putea să mai găsiți abonamente VIP la Barfly, la prețul de 150 lei.

  S-au vândut 4000 de bilete în avans, neluând în calcul cele vândute pe Biletmaster (unde toate biletele s-au epuizat deja). Pe lângă aceștia, organizatorii se așteaptă la încă vreo 4000 de oameni, în total undeva la 10.000 de capete… și nu numai arădeni. Feedback-ul este pozitiv, fiind semnale că vor veni tineri și din București, Bacău, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Ungaria și chiar Marea Britanie.

  „Emoțiile sunt foarte mari, trebuie să vă recunosc. Pentru noi, organizatorii, acest festival nu e un business, e o pasiune. Este cel mai important moment din viața mea”, ne-a spus DJ-ul Bogdan Iorgovan, unul dintre organizatorii festivalului.

  Programul festivalului:

  (click pe imagini pentru mărire)

  program-abc21740729_1962593390620952_6421956117021714658_o

  Harta:

  21427448_1960406184173006_1502801008294319045_o (1)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.