Organizația Salvați Copiii a donat aparatură la Compartimentul de Terapie Intensivă Neonatală

  de Special Arad | 21 mai 2019, 8:11 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Gabriela Alexandrescu, director executiv al Organizației Salvați Copiii și Amalia Năstase, Ambasadorul Campaniei de Reducere a Mortalității Infantile au vizitat luni secția de Neonatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.
  Organizația Salvați Copiii a dotat Compartimentul de Terapie Intensivă Neonatală cu un incubator deschis cu doi conectori și o lampă de fototerapie, ambele în valoare de aproximativ 54.000 de lei. Aparatele sunt deosebit de importante pentru copiii care se nasc prematur sau cu diferite probleme de sănătate.
  De menționat este faptul că Organizația Salvați Copiii a mai dotat în anii trecuți Secția de Neonatologie și cu alte aparate necesare în tratamentul nou-născuților.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.