Ordonanța lui Dragnea e (și) bumerang! Ioan Crișan, primarul comunei Vladimirescu a părăsit PSD!

  de Special Arad | 15 septembrie 2014, 12:53 PM | Administraţie | Știri Arad | Vladimirescu

  1

  Ca urmare a Ordonanței promovate de vicepremierul Liviu Dragnea, Ioan Crișan, primarul celei mai mari comun din județul Arad, Vladimirescu, a părăsit PSD și a ales PDL-ul. Având în vedere că primarul din Vladimirescu (o localitate comparabilă, din punct de vedere al numărului de locuitori, cu orașele din județ) a fost cam izolat, chiar nebăgat în seamă, de către conducerea PSD Arad, acesta a ales să părăsească formațiunea de guvernământ și să treacă la PDL.

  Contactat telefonic, primarul Ioan Crișan n-a dorit să declare mai mult: „Nu pot să vă spun decât că am avut bunul simț să mă retrag de acolo de unde nu am mai fost dorit”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.