vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ordine de protecție, emise pe numele a doi bărbați din Arad și unul din Ineu

  de Special Arad | 23 martie 2022, 12:11 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis, ieri, mai multe ordine de protecție, pe numele a trei bărbați: doi din Arad și unul din Ineu

  Un ordin de protecție provizoriu a fost emis pe numele unui arădean de 53 de ani, care, de a începutul acestui an, și-ar fi hărțuit fosta concubină. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările pentru hărțuire.

  Un al doilea ordin a fost emis pe numele unui bărbat de 40 de ani, din Ineu, care aflat sub influența alcoolului s-ar fi deplasat la domiciliul concubinei sale, unde a provocat scandal și a lovit-o. Pe numele acesuia fiind emis ordin de protecție provizoriu și întocmit dosar penal pentru violență în familie.

  Un al treilea ordin a fost emis pe numele unui arădean de 41 de ani care s-a deplasat la locul de muncă al fostei soții, încălcând astfel ordinul de protecție care deja era emis pe numele său. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.