joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Orban ar fi hotărât când se pot deschide terasele și restaurantele

  de Special Arad | 18 mai 2020, 6:14 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Reprezentanții HoReCa au avut astăzi o întâlnire cu premierul României, Ludovic Orban, iar după discuțiile purtate, acesta ar fi căzut de acord cu privire la datele în care se vor putea deschide terasele și restaurantele.

  Terasele vor fi deschise la 1 iunie, iar pe 15 iunie va fi deschis sezonul estival, odată cu restaurantele, hotelurile fiind deja în funcțiune, a declarat pentru Profit.ro Dragoș Petrescu, președintele HORA (asociația restaurantelor din România), prezent astăzi la discuțiile dintre premierul Orban și reprezentanții HoReCa.

  Petrescu a precizat că acest calendar a fost agreat cu Guvernul în discuția de astăzi, 18 mai. Practic, însă, turiștii pot veni în stațiuni și se pot caza în hoteluri începând cu data de 1 iunie.

  Astfel, pe 1 iunie vor fi deschise terasele în aer liber, iar din două în două săptămâni va fi deschis gradual restul restaurantelor, respectiv mai întâi 50% din interior, iar apoi integral și în interior.

  Citește mai mult pe profit.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.