Orange pregătește o surpriză pentru toți utilizatorii

  de - | 15 octombrie 2016, 10:16 PM | IT | Naţional

  0

  Ericsson şi Orange vor dezvolta şi testa împreună scenarii pentru servicii 5G şi cazuri de utilizare ale reţelei în viitor. Parteneriatul va pune bazele pentru modalităţile în care va putea fi folosită tehnologia 5G şi va genera proiecte pilot şi validări de concepte la nivel european începând cu 2017.

  Colaborarea va include şi dezvoltarea soluţiilor de tranziţie de la 4G la 5G, inclusiv soluţii pentru eficientizarea consumului de energie şi reducerea costurilor, dar şi utilizarea tehnologiilor de tip Software Defined Network (SDN) şi Network Function Virtualization (NFV).

  „Ambiţia noastră este să ne pregătim pentru lansarea 5G din 2020”, a spus Alain Maloberti, Senior Vice President, Orange Labs Networks. „Cu ajutorul Ericsson vom crea pentru clienţii noştri o reţea solidă, capabilă să livreze o gamă largă de servicii, de la viteze mari de date până la servicii specializate pentru oraşe şi industrii.”

  „Internetul Tuturor Lucrurilor necesită o reţea care să susţină capabilităţi la un cu totul alt nivel”, afirmă Arun Bansal, Senior Vice President and Head of Business Unit Network Products, Ericsson. „5G nu va fi construit doar pentru consumatorii care au nevoie de o experienţă de neegalat oferită de dispozitivele lor conectate, dar şi pentru digitalizarea industriilor şi societăţii. Tocmai de aceea, ne unim forţele cu Orange pentru a transforma acest lucru în realitate.”

  Sursa: Capital

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.