vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Opt cetăţeni din Vietnam, ascunşi într-un automarfar, depistați la P.T.F. Nădlac II

  de Special Arad | 14 iunie 2020, 1:35 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit opt vietnamezi ascunși în interiorul unui automarfar, care încercau să iasă ilegal din țară.

  În data de 13.03.2020, în jurul orei 02:48, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, în vârstă 39 ani, conducând ansamblul rutier format din cap tractor marca Man, cu semiremorca marca Krone, ambele înmatriculate în România.

  Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta panouri din PAL, având ca destinaţie Italia.

  În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul semiremorcii, au fost descoperite ascunse opt persoane, printre obiectele transportate.

  În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că cei opt bărbaţi sunt cetățeni vietnamezi, cu vârste cuprinse între 21 şi 36 de ani, care intenţionau să ajungă în vestul Europei.

  Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul ansamblului rutier, respectiv de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţenii vietnamezi ascunşi în camion.

  La finalul cercetărilor urmează a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.