sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Opera „Traviata” la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”

  de Special Arad | 29 mai 2018, 3:02 PM | Cultură

  0

  În începutul lunii lui Cireșar 2018, Opera Vox aduce în Arad o primă reprezenție a spectacolului „Traviata” de Giuseppe Verdi.

  În rolurile principale îi vom regăsi pe soprana Cristina Simionescu, conferențiar universitar la Universitatea de Arte „George Enescu”, tenorul Angelo Forte, actualmente solist al Festivalului de la Taormina, unul din cele mai prestigioase din Europa, și baritonul Alfio Grasso, profesor în Conservatoarele din Milano, Seul și Madrid, una dintre vocile care a urcat pe scenele marilor teatre din Italia și care a cântat toate rolurile de bariton din operele lui Verdi și Puccini.

  Dirijorul serii va fi maestrul Leonard Dumitriu, iar regia este semnată de mult apreciata Ligia Ghilea. Seara nu ar fi completă fără prezența Corului, Orchestrei și a Ansamblului de Balet „Opera Vox”.

  Așadar, țineți cont de spectacolul de operă Traviata din 5 iunie 2018, de la ora 19:00, pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici”. Prețul unui bilet variază între 40 – 50 lei, în funcție de locul dorit în sală.

  Tichetele se pot achiziționa numai de la Casieria de bilete a Teatrului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.