Open Sportsin, provocare pentru practicanții de beach-volley. Prima ediție se dispută în weekend

  de Dan Lazăr | 15 iulie 2021, 10:46 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Unul dintre cele mai tinere cluburui sportive din Arad, CS Sportin, organizează, la finele acestei săptămâni, un turneu de volei pe plajă pentru seniori și senioare – amatori, care se va desfășura pe Arena DJTS – Fan Arad („Abel”).

  Turneul va începe vineri (ora 15.00), odată cu tragerea la sorți a tabloului masculin, cu emoții pentru cele 14 echipe înscrise.

  Sâmbătă va debuta și turneul feminin, unde sunt înscrise 11 echipe, semifinalele și finalele urmând a se disputa duminică.

  „Voleiul pe plajă, care să nu uităm că este un sport olimpic, începe să devină o atracție pentru tineri. Avem bucuria ca aici la Arad, Direcția Județeană de Tineret și Sport să aibe două terenuri perfecte și omologate pentru competiții, fiind printre puținele orașe care dispus de acest lucru, deci avem și avantajul că putem găzdui mai multe echipe” a declarat Călin Moga, președintele Clubului Sportiv Sportsin Arad.

  Premiile oferite sportivilor vor fi în bani: 1000 de lei pentru locul I, 600 de lei pentru locul II și 200 de lei pentru locul III.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.