marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Omul de afaceri Ovidiu Palcu reacționează cu documente la acuzațiile primarului comunei Hălmagiu. De unde a pornit tot scandalul | Foto-Video+Document

  de Andrei Fuliaș | 3 august 2018, 1:34 PM | Hălmagiu | Știri Arad | Topic special

  4

  Titlul inițial: Primarul comunei Hălmagiu acuză: „Magnatul Palcu distruge, fără pic de remușcare și rușine, drumurile din Hălmagiu!”. Palcu răspunde și încinge spiritele | Foto-Video

  Primarul comunei Hălmagiu, Adrian Țoca, a avut o ieșire nervoasă vineri, pe contul personal de Facebook, după ce – spune el – s-a săturat ca drumurile comunei pe care o conduce să fie distruse de camioanele de mare tonaj ale companiei Inteco Holding SRL, patronată de omul de afaceri Ovidiu Palcu.

  „Opriți-vă! Nu mai distrugeți! Magnatul Palcu, distrugând drumurile din Hălmagiu. În dorința arzătoare de a se mai îmbogăți un pic, domnul mai sus menționat distruge, fără pic de remușcare și rușine, drumurile din comuna Hălmagiu. Pentru ce accesăm aceste proiecte? Pentru ce asfaltăm drumurile? Din punctul nostru de vedere, pentru oameni. Ei consideră că pentru a se îmbogăți pe ei. Nu mai distrugeți ce avem noi! Lăsați-ne comuna în pace!”, a scris Adrian Țoca pe contul său de Facebook.

  Noi l-am contactat pe Adrian Țoca pentru a discuta cu acesta despre mesajul său și pentru a afla ce l-a făcut să recurgă la acest gest.

  Edilul comunei Hălmagiu a explicat că a ajuns la capătul răbdării și că cetățenii, în frunte cu el, s-au săturat ca drumurile să fie distruse de aceste camioane de mare tonaj. Mai mult, acesta spune că l-a rugat pe Ovidiu Palcu, omul de afaceri care patronează SC Inteco Holding SRL, în mai multe rânduri, să facă în așa fel ca acele camioane să nu mai folosească drumurile respective, pentru că le distrug. Despre drumul pe care au fost surprinse respectivele camioane, Adrian Țoca spune că este unul relativ nou, reabilitat în urmă cu doar un an de zile.

  Și de la postarea primarului Țoca și până la scandal și amenințări a fost doar un pas. În timp ce nu scriam aceste rânduri, afaceristul Ovidiu Palcu a intrat și el în poveste, cu mai multe comentarii la postarea edilului. Vă lăsăm și pe dumneavoastră să citiți aceste discuții în continuarea acestor râdnuri.

  UPDATE – Omul de afaceri Ovidiu Palcu reacționează cu documente la acuzațiile primarului comunei Hălmagiu. De unde a pornit tot scandalul

  Afaceristul arădean Ovidiu Palcu răspunde la acuzațiile primarului comunei Hălmagiu, Adrian Țoca, care acuza faptul că mașinile de mare tonaj ale companiei SC Inteco Holding SRL distrug drumurile comunei pe care o conduce. Astfel, Palcu vine în apărarea sa și a companiei pe care o patronează cu un document din care reiese că Inteco Holding SRL a cerut aprobarea comunei Hălmagiu pentru a circula cu autocamioanele cu gabarit depășit pe drumurile de pe raza comunei. Ba mai mult, din adresa în cauză reprezentanții Inteco Holding sugerează că reprezetanții primăriei au și eliberat chitațele aferente taxelor de drum, dar că „în mod nejustificat și fără a anunța reprezentanții Inteco, angajații primăriei au anulat chitanțele respective”.

  În continuare, fără a trage noi anumite concluzii, vă prezentăm și dumneavoastră adresa în cauză, transmisă către Special Arad chiar de către omul de afaceri Ovidiu Palcu:

  IMG 20180803 WA0000


  postare adrian toca

  comentarii toca 1

  comentarii toca 2

  comentarii toca 3

  comentarii toca 4

  comentarii toca 5

  comentarii toca 6

  comentarii toca 7

  comentarii toca 8

  comentarii toca 9

  comentarii toca 10

  comentarii toca 11

  comentarii toca 12

  comentarii toca 13

  comentarii toca 14

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Asta e Prâslea🤭 pe.langa doamna Dancila, domnu’ Popa de la educație sau retardu’ ăla de la sport care a zis sa imprimăm pe tricoaie😂!
    Prin Sânpaul trec zilnic camioane de mare tonaj…ne crapă casele…da e ok pt ca Miliția Șofronea e ocupată cu traficanți de arme și de droguri…bandele de cartier le ocupă tot timpul… așa că șoferii fiind cu nervii la.pamant din cauza pasajelor… trec ca vantul pe langa semne care le.interzic accesul… De asta îmi place Rromania…orice incalcare a legii are explicație, o scuză…

    +2 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.