marþi, 3 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Omul de afaceri Adrian Dragoș își face zonă de depozitare în Micălaca

  de Special Arad | 28 martie 2023, 11:29 AM | Business | Știri Arad

  0

  simularea viitoarelor hale, așa cum reiese din PUZ

  Clever Solutions Point SRL a depus la Primărie o solicitare, respectiv un PUZ, pentru a construi o zonă de depozitare servicii comerț, în cartierul Micălaca. Firma aparține omului de afaceri Adrian Dragoș – acel Adrian Dragoș care și-a petrecut concediul alături de Gheorghe Falcă, Glad Varga, Ovidiu Palcu și alții, în această iarnă, în Thailanda.

  De asemenea, prin firma sa, Clever Solutions Point, a realizat mai multe lucrări în municipiul Arad, precum reabilitarea fostei Policlinici CFR sau extinderea UPU de la Spitalul Județean.

  Pentru construirea acestui nou ansamblu de depozite, Adrian Dragoș a obținut certificatul de urbanism în octombrie 2022, iar avizul de oportunitate în decembrie 2022. Planul Urbanistic Zonal pentru această investiție a fost întocmit de firma arădeană Arhitectonic SRL și conține toate avizele favorabile necesare, inclusiv cele pentru utilități.

  teren constructie hale clever solutions adrian dragos

  Construcțiile – mai exact, vorbim de niște hale – urmează să fie amplasate pe un teren aflat pe strada Aurel Crișan, către sensul giratoriu cu Voinicilor, în imediata vecinătate a Centrului de Afaceri Maris. Accesul auto se va face dinspre strada Aurel Crișan. Unele dintre hale (patru) urmează să aibă două etaje, înălțimea maximă propusă fiind de 14 metri, iar altele (două dintre ele) doar parter.

  Potrivit legii, proiectul de hotărâre cu acest PUZ trebuie să fie afișat de Primăria Arad la transparență decizională, timp în care arădenii care doresc să aducă observații ori recomandări asupra proiectului o pot face la Registratura Primăriei. După această perioadă, pentru a putea începe lucrările, mai trebuie ca într-o ședință viitoare consilierii locali să aprobe proiectul de hotărâre.

  Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 7 aprilie, prin formularul online disponibil pe pagina de internet a municipalității, la acest link, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected] sau prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Arad, Bulevardul Revoluţiei, nr. 75.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.