„La Țiglaiata” în Boul Roșu! Recitalul „clevărilor” dă startul Olimpiadei de aruncat țiglă de pe acoperiș | Video

  de Mihai Todoca | 13 iulie 2020, 12:34 PM | Pamflet

  2

  (foto: Captură video Facebook/ Crișan Mariana)

  Arădenii din cartierul Boul Roșu nu au mai avut nevoie de ceas deșteptător în această dimineață, motivul fiind startul pregătirilor Olimpiadei de Țiglă pentru care muncitorii de la S.C. Clever Solutions Point S.R.L se antrenează la două probe: smuls și aruncat!

  Astfel, „Clevării” au dat startul unei competiții pe care, o spunem sincer, ne-o dorim cum își dorește un călător fără bilet în tramvai, venirea controlorului…  Mai bine lasă!

  Cum orice sportiv care se respectă începe antrenamentul dis de dimineață, „Clevării” au „pornit”, pe la crăpatul zilei, să smulgă cu mânie proletară țigla de pe acoperișul clădirii de taxe locale, clădire ce aparține de Primăria Arad, și să o arunce pe jos într-un vacarm îngrozitor.

  Nu mai puțin de opt bucăți de „Clevări”, fără echipament de protecție, fără căști sau hamuri, au purces să descopere întreg acoperișul clădirii aflate pe strada Mucius Scaevola. Poate și datorită numelui străzii și legendei care îl înconjoară pe Gaius Mucius Scaevola (scaevola însemnând stângaci în latină), muncitorii de la SC Clever Solutions SRL se pare că nu au găsit o soluție ingenioasă de a descoperi acoperișul (așa cum e și numele firmei), poate punând țigla undeva frumos pe jos și au azvârlit-o de la o înălțime considerabilă. Adică… au pus-o, dar în mii de bucățele.

  Am întrebat și noi în stânga și în dreapta și am aflat că Clevării (cacofonie intenționată), vor schimba și leațurile de pe acoperiș, care se traduce în termenii Olimpiadei în aruncatul suliței. Măcar acestea nu vor face un zgomot atât de mare… să sperăm.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.