marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  OMFG. Dacă ar fi acceptat rolul, Mel Gibson ar fi fost Terminatorul… iar Will Smith, Neo din Matrix

  de Tomck@t | 24 octombrie 2014, 3:46 PM | Film | Foto | Pop Culture

  0
  odd

  Câteva dintre peliculele cinematografice iconice ar fi mers în direcții total diferite, unele poate chiar direct spre un eșec total, dacă producătorii nu ar fi ales actorii cu care, astăzi, asociem filmele respective. Dar e așa, oare, în toate cazurile? Lista următoare, întocmită de Fox News, arată actorii care au intrat în pielea unor personaje, dar și pe cei care erau cât pe ce să fie aleși în locul lor:

  tom hanks bill murray reuters split

  Bill Murray ca și Forrest Gump?

  Bill Murray a mărturisit în emisiunea de radio al lui Howard Stern că avea în mână scenariul original. În schimb, i-a luat locul Tom Hanks și a câștigat Oscarul. S-ar fi întâmplat la fel cu Murray?

  lucy hale 50 shades

  Lucy Hale în „50 Shades of Grey”?

  Cântăreața de muzică country devenită actriță, Lucy Hale, a spus la MTV News că audiția a fost foarte „inconfortabilă”. „A fost un monolog de două pagini despre care știm exact unde a adus”. Rolul i-a revenit actriței Dakota Johnson, fiica Melaniei Griffith.

  mel arnold terminator copy

  Mel Gibson spunând „I’ll be back”?

  Rolul Terminatorului, ce i-a venit ca o mănușă lui Arnold, a fost inițial oferit lui Mel Gibson, dacă vă vine să credeți. Din fericire, a refuzat oferta. Hasta la vista, Gibson!

  OJ as term

  Asta e și mai bună! Atât de bună, încât pare o glumă…

  Potrivit Fox News, înainte să fie în grafic Schwarzenegger, alături de numele lui Mel Gibson s-a vehiculat și cel al lui O. J. Simpson, faimos jucător de fotbal american în anii ’80. Potrivit unor surse, O.J. era însă considerat „un băiat prea bun”.  Se pare că jurații au gândit la fel, când a fost achitat în procesul uciderii soției sale, zece ani mai rârziu. Într-un final, O.J. a fost băgat în pușcărie pentru 33 de ani, fiind găsit vinovat în cazul unui furt înarmat.

  Robin Williams roles that got away joker 660 ap

  Robin Williams ca și Joker?

  Nu ar fi fost o alegere neapărat proastă, dar probabil sprâncenele „diabolice” ale lui Jack Nicholson și-au spus cuvântul. Williams a spus o dată la Sirius XM că „La un moment dat mi s-a oferit rolul lui Joker din Batman, dar apoi l-au ales pe Jack”.

  Nic Cage as Iron Man

  Nicolas Cage ca și Iron Man… Ha.Ha.Ha.

  E greu de imaginat ca producția Marvel să fi avut același succes răsunător fără Robert Downey Jr. în rolul lui Tony Stark, a.k.a. Iron Man. Însă filmul era pe listele producătorilor cu mult timp înainte. În 1997, Nicolas Cage era mai mult decât interesat de acest rol (evident), dar cumva pelicula nu s-a mai filmat decât peste un deceniu, iar  Downey Jr. a fost acolo să salveze ziua, literalmente.

  zooey in silver linings

  Zooey Deschanel în „Silver Linings Playbook”

  Jennifer Lawrence a luat Oscarul pentru rolul principal feminin, dar era cât pe ce să fie aleasă Zooey Deschanel în locul ei. De asemenea, Vince Vaughn a fost în discuții pentru rolul ce i-a revenit lui  Bradley Cooper, până la urmă.

  tom as salt

  Tom Cruise schimbat pentru că… țâțe. Ăăă, adică Angelina Jolie!

  Thrillerul „Salt” din 2010 ar fi arătat complet diferit dacă n-ar fi intervenit Angelina Jolie, interesată fiind de scenariu. Inițial, personajul principal trebuia să fie masculin iar producătorii îl vizau pe Tom Cruise…

  will smith as matrix

  Mai mult negru în Matrix!… Sau… mai degrabă nu.

  Trilogia „Matrix” a devenit un fenomen datorită lui Keanu Reeves cu acei ochelari negri. Dar ar fi avut același succes dacă ar fi avut și pielea neagră? Fără să fim rasiști, nici vorbă de așa ceva(!), dar ne cam îndoim. De fapt, chiar Will Smith a zis-o: „`The Matrix` e un concept complicat în care nu m-aș fi aruncat. Am văzut jocul lui Keanu – și foarte rar spun asta – dar eu aș fi dat-o în bară”.

  Apropo… soția lui, Jada Pinkett Smith, a jucat în film, interpretând-o pe Niobe. Dacă Will ar fi fost Neo, poate ea ar fi devenit Trinity…

  jackman as bond

  Și Wolverine, și James Bond? Hmmm…

  Înainte ca producătorii să-l aleagă pe cel mai blond Bond, Daniel Craig, pentru rolul faimosului agent 007, Hugh Jackman a fost în plan, cunoscut drept „Wolverine” din X-Men. „Am primit un apel de la agentul meu de booking care mi-a spus că e posibil să fiu cerut pentru rolul lui James Bond, dar am refuzat. Tocmai am acceptat rolul pentru X-Men 2 și Wolverine a devenit această chestie imensă în viața mea, deci m-am gândit un pic și mi-am zis că nu vreau să mă bag în două personaje atât de iconice în același timp”, spunea Jackman.

  JLaw in Twilight

  Jennifer Lawrence în „Twilight”?

  Actrița câștigătoare a unui premiu Oscar a fost în probă pentru rolul Bella Swan din „Twilight”. În schimb a optat pentru „Hunger Games” și „Silver Linings Playbook”, ultimul fiind filmul care i-a adus Oscarul pentru „Cea mai bună actriță în rol principal”. Deși i-ar fi schimbat cariera, probabil, și ar fi devenit un alt pop-icon, noi spunem că mai bine un Oscar decât niște whatever premii pentru o imagine de vampiriță cheezy de care nu mai scapi atât de ușor.

  walk as han solo

  Christopher Walken în „Star Wars”?

  Harrison Ford este un Han Solo destul de bun, însă devine și mai bun dacă vă spunem cu cine „s-a bătut” pentru acest rol. Nick Nolte, Al Pacino și Christopher Walken erau cu toții vizați pentru acest rol, însă George Lucas l-a găsit mai potrivit pe fostul zidar, pe atunci actor doar în timpul liber, pe care inițial l-a angajat să-i construiască cabinete în casa lui…

  gwyneth in titanic

  Gwyneth Paltrow în „Titanic”?

  O puteți imagina pe Gwyneth Paltrow pe vârful Titanicului, în brațele lui Leonardo DiCaprio? Nici noi, nu prea. Dar se pare că James Cameron a vrut-o pe ea inițial. Funny fact: Studioul l-a propus, de altfel, pe Matthew McConaughey în locul lui DiCaprio, dar el a insitat pentru Leo.

  tom as indiana

  Tom Selleck ca și „Indiana Jones”?

  Filmul din 1981 a fost cât pe ce să-l aibă pe Tom Selleck în rolul principal, dar din nefericire (pentru el), a trebuit să renunțe fiindcă acceptase deja rolul pentru serialul „Magnum”, ce l-a făcut celebru până la urmă. Și, sincer, i s-a potrivit mai bine.

  Emma Stone in Heroes

  Emma Stone în „Heroes”

  Emma Stone a fost în probă pentru rolul majoretei nemuritoare din „Heroes”, alături de Hayden Panettiere. „Am auzit din camera cealaltă intrând o fată, la care producătorii au aclamat: «Tu ești fata aceea! Pe o scală de la 1 la 10, tu ești 11!»”, spunea Emma. „M-am dus acasă și am înghițit în sec”. There, there.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.