sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Oltean, prins pentru a doua oară în afara carantinei, la Arad

  de Special Arad | 28 noiembrie 2021, 8:59 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Jandarmii arădeni au depistat un bărbat din Olt care nu a respectat perioada de carantinare. Și nu o dată ci de două ori într-o săptămână.

  Sâmbătă după amiază un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciu a depistat în zona Pieței Gării din municipiul Arad, un bărbat de 33 de ani din Olt, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, deși s-a întors dintr-o țară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat.

  Atenția jandarmilor a fost atrasă de faptul că bărbatul a schimbat brusc direcția de mers la vederea echipajului și nu purta nici masca de protecție sanitară în spațiul public.

  În urma verificărilor efectuate jandarmii au avut surpriza să constatate că bărbatul interceptat este aceeași persoană pe care, în urmă cu doar o săptămână, au mai sancționat-o contravențional pentru nerespectarea perioadei de carantinare.

  Astfel au fost efectuate verificări suplimentare și s-a constatat și de această dată că pe numele bărbatului, alerta de tip ,,coronavirus asociat” este încă în vigoare și avea obligația legală să stea 14 zile în carantină la domiciliu.

  Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu încă o amendă în valoare de 3.000 lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat, conform Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.