vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Olimpia Cluj a câștigat finala de la Arad a Cupei României la fotbal feminin

  de - | 6 iunie 2021, 5:18 PM | Sport

  0

  „U” Olimpia Cluj a câștigat Cupa României pentru a șaptea oară în istorie, după o victorie la limită, scor 1-0, în finala cu Heniu Prundu Bârgăului de pe stadionul „Francisc Neuman” din Arad. A fost primul meci cu spectatori disputat pe noua arenă „Francisc Neuman”.

  Unicul gol al finalei a fost înscris de Mihaela Ciolacu, din penalty, în minutul 114. Cristina Botojel (Olimpia Cluj) a fost desemnată cea mai bună jucătoare a finalei Cupei României, ediția 2020-2021!

  În urma acestui succes, „U” Olimpia Cluj bifează eventul în acest sezon, unul în care și-a trecut în palmares al zecelea titlu consecutiv de campioană a României.

  Trofeul a fost înmânat câștigătoarelor de Felix Grigore, managerul departamentului de competiții al FRF. Medaliile au fost oferite celor două finaliste de către Daniel Petcu, manager dezvoltare fotbalistică, și Emma Bârsan, manager fotbal feminin, scrie frf.ro.

  Selecționerul naționalei feminine, Cristi Dulca, i-a înmânat Cristinei Botojel trofeul pentru cea mai bună jucătoare a finalei!

  Foto: Ciprian Petcuț

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.