Ochelarii Google Glass, disponibili inițial doar în SUA, au fost scoși la vânzare și în Marea Britanie

  de Special Arad | 26 iunie 2014, 1:08 PM | IT

  0

  Ochelarii inteligenți ai Google, disponibili inițial doar în America, au fost lansați spre vânzare și în Marea Britanie. 

  Preţul la care britanicii pot cumpăra produsul aflat încă în faza te testare este de 1.000 lire sterline (1.700 dolari), uşor peste cel de pe piaţa americană, unde costă 1.500 dolari, scrie Mediafax.

  Programul Explorer, prin care sunt vânduți Google Glass, a fost lansat anul trecut, pe bază de invitație, în luna mai a acestui an punând ochelarii la dispoziția oricărui cumpărător. 

  Dispozitivul poate acum fi achiziţionat de orice persoană cu vârstă peste 18 ani, card de credit şi adresă în Marea Britanie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.