Când virtualul întâlnește realitatea, joaca devine muncă, sau invers…

  de Special Arad | 14 octombrie 2014, 5:17 PM | Știință | Video

  0

  Realitatea augmentată aduce „la viață” monștri și eroi pe străzi, sau chiar în camera ta, prin intermediul unui smartphone, o tabletă sau, mai nou, ochelari de tip Google Glass. Prin această tehnologie, întreaga lume ar putea fi transformată într0un joc video. Dar dezvoltatorii tehnologiei „augmented reality” (A-R) împing posibilitățile dincolo de divrtisment, aducând programe cu care poți să rezolvi probleme reale, cum ar fi asamblarea sau repararea unui mecanism complicat.

  Sursa: Associated Press

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.