duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Oana, ucigașa copilului ei… Cum explică gestul? „Mi-e și rușine să mă întâlnesc cu colegii mei”

  de Special Arad | 15 martie 2018, 9:30 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Oana Neț, o educatoare de 39 de ani din Timişoara, a şocat o comunitate întreagă după ce şi-a ucis fiica de 4 ani, căreia i-a tăiat venele şi a scufundat-o în cadă. La 12 ore de la tragedie, directoarea grădiniţei la care lucra femeia e încă în stare de şoc.

  Potrivit opiniatimisoarei.ro, în cele trei ore de audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, femeia le-a declarat procurorilor că nu are o explicaţie logică pentru gestul său, mărturisind că a fost măcinată de gândul despărţirii de soţul său, iar asta i-ar fi întunecat mintea.  O întreagă comunitate din Timiş este în stare de şoc după o crimă care a avut loc marţi seara, 13 martie, pe strada Tibrului din cartierul timişorean Ronaţ. Oana Neţ (39 de ani), educatoare la grădiniţa din satul Murani, comuna Pişchia, judeţul Timiş, este suspectată că şi-a omorât fiica de patru ani, căreia i-ar fi tăiat venele şi ar fi înecat-o în baie.

  Potrivit adevarul.ro, femeia s-ar fi certat cu soţul şi, pentru a se răzbuna pe el, şi-ar fi omorât fiica. Ulterior, femeia a sunat la 112 şi a anunţat autorităţile.

  Directoarea şcolii din Pişchia, în subordinea căreia se află grădiniţa la care preda Oana Neţ, a declarat, la 12 ore de la tragedie, că încă este în stare de şoc.

  „Provine dintr-o familie de oameni gospodari. Toţi cei cinci fraţi sunt intelectuali. Mama este învăţătoare, tatăl este un om gospodar, muncitor”, a declarat Diana Urzică. Aceasta a mai spus că se află în postura ingrată de a le oferi explicaţii colegilor din şcoală, aflaţi şi ei în stare de şoc. „Peste 90% dintre angajaţii şcolii sunt locuitori ai comunei, sub o formă sau alta. Toţi ne cunoaştem între noi. Mi-e şi groază să mă întâlnesc cu colegii mei”, a declarat, conform adevarul.ro, directoarea şcolii.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.