Oana Ioja, fiica omului afaceri Livius Ioja, zâmbea în Tenerife în urmă cu o lună. Azi dimineață s-a sinucis. Avea doar 32 de ani

  de Special Arad | 15 noiembrie 2018, 12:20 PM | Povești despre oameni

  0

  În urmă cu o lună, Oana Ioja se afla în concediu în Tenerife, zâmbind. Azi, Oana nu mai este printre noi, iar zâmbetul i-a dispărut de pe buze după ce s-a sinucis. Inexplicabil deocamdată, pentru că nu se știe ce a putut-o determina ca la doar 32 de ani să renunțe la zâmbetul frumos și la propria-i viață.

  Oana Ioja a fost fiica fostului director Arbema și și-a pus capăt zilelor în propria locuință. Repetăm, fără a-și explica gestul. Fără o scrisoare de adio.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.