marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O zi „altfel” la UAV Arad

  de Special Arad | 1 martie 2023, 2:14 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Au simțit puțin atmosfera vieții de studenți. Elevi de la Liceul Național de Informatică și Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad și-au petrecut o zi altfel la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Însoțiți de prof. Alina Costea și Daniela Lazăr de la LNI și de prof. Diana și Ovidiu Bodrogean de la „Moise Nicoară” , liceeni au participat la un curs de criptografie susținut de un profesor de la Facultatea de Științe Exacte și au vizitat laboratoarele moderne ale Institutului de Cercetare, Dezvoltare, Inovare în Știinţe Tehnice şi Naturale, precum cele ale Facultății de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului.

  „A fost o zi specială în care ne-am bucurat de acești elevi minunați. Universitatea noastră are mereu porțile deschise pentru toți cei care vor să cunoască oferta noastră educațională, pentru cei care vor să colaboreze în derularea unor activități sau proiecte”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.