O valiză suspectă a pus pe jar polițiștii arădeni

  de Special Arad | 25 January 2022, 8:27 PM | Știri Arad

  0

  În seara zilei de 25 ianuarie, în jurul orei 19:20, un bărbat a sesizat, prin 112, prezența unei valize suspecte în Piața Catedralei. Aceasta ar fi fost abandonată de mai mult de două ore, anunță Inspectoratul de Poliție Județean.

  Polițiștii sosiți la fața locului au asigurat zona, fiind delimitat un perimetru de siguranță. A fost solicitată echipa operativă, precum și geniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timișoara.

  În urma primelor observații, s-a constatat că geamantanul, întredeschis, pare a fi gol, astfel că s-a procedat la deschiderea acestuia.

  Geamantanul era gol.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.