O tânără femeie din Arad, însărcinată și diagnosticată cu Covid-19, a murit în ambulanța care o transporta la Timișoara. DSP anchetează cazul

  de Alin Olteanu | 31 iulie 2020, 7:55 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Direcţiile de Sănătate Publică Arad şi Timiş au demarat o anchetă, după ce o femeie, însărcinată, diagnosticată cu COVID – 19, a decedat în urma unui stop cardio-respirator, în ambulanţa care o transfera de la Arad la Timişoara.
  Femeia avea 39 de ani şi era însărcinată în 27 de săptămâni. Ea fusese depistată pozitiv la coronavirus şi era internată la Arad. Starea ei de sănătate a început să se deterioreze rapid, astfel că medicii au luat decizia să o transfere cu ambulanţa la spital, la Timişoara.
  Pe drum, însă, femeia a decedat în urma unui stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Femeia mai avea acasă încă patru copii.
  Direcţiile de Sănătate Publică din judeţele Timiş şi Arad au deschis o anchetă comună.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.