O tânără, dezbrăcată complet, s-a plimbat printre mașini pe o autostradă și nimeni nu s-a oprit s-o ajute (Video)

  de - | 18 martie 2016, 8:32 AM | Internaţional

  0

  O tânără a fost filmată și fotografiată de șoferi după ce a mers, dezbrăcată, câțiva kilometri pe o autostradă aglomerată. Deși părea să aibă probleme, niciunul dintre șoferi nu a oprit pentru a o ajuta, potrivit reporterntv.ro.

  Totul s-a petrecut pe o autostradă din apropierea capitalei Rusiei, Moscova, iar în clipul de 30 de secunde se poate observa cum tânăra dezbrăcată merge pe linia care desparte benzile de mers și nimeni nu oprește pentru a o ajuta, scrie Daily Mail.

  Potrivit presei locale, după câteva minute, cineva a sunat la numărul de urgență, iar femeia a fost preluată de o ambulanță.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.