O semiremorcă marca Schwarzmuller, cu verificare tehnică falsă, descoperită la Frontiera Vărşand

  de Special Arad | 22 mai 2019, 6:49 PM | Urmăriți

  0

  (foto: Poliția de Frontieră)

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărşand au depistat un cetățean bulgar care conducea un automarfar cu o semiremorcă ce avea inspecţia tehnică falsă.

  În data de 22.05.2019, în jurul orei 00:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul bulgar B.B., în vârstă de 59 de ani, care conducea un automarfar marca Scania cu semiremorcă marca Schwarzmuller, ambele înmatriculate în Bulgaria.

  La controlul specific, bărbatul a prezentat, pe lângă documentele de identitate, certificatele de înmatriculare şi certificatele de inspecţie tehnică periodică pentru mijloacele de transport.

  Din documentele prezentate, certificatul de inspecţie tehnică pentru semiremorcă nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care şoferul a fost condus la sediul sectorului pentru verificări.

  Astfel, polițiștii de frontieră au constatat că nu se deţin date cu privire la o inspecţie tehnică valabilă pentru semiremorca în cauză.

  Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de fals şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.