O scrisoare anonimă pune pe jar conducerea ISU Arad! Poveste despre DNA… Se simte miros de anchetă internă

  de Marius Man | 3 aprilie 2017, 1:59 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Topic special

  6

  Știri Arad. O scrisoare anonimă a pus pe jar conducerea ISU Arad. Din informațiile noastre, scrisoarea este semnată „Scorpionul Roșu”, iar povestea este despre ultimii doi comandanți ai ISU Arad, Ioan Băgdănescu și Cristian Gârbău.

  Am luat decizia de a nu-mi da numele deoarece am o familie, colegi, care după cum funcționează SISTEMUL din România sigur ar avea de suferit… , motivează autorul scrisorii anonime faptul că a semnat cu pseudonim.

  Scrisoarea face referiri la probleme cum ar fi incompatibilitatea, dar și o anchetă a DNA sau chiar angajarea unei persoane pe un post pe care nu are calificare.

  Scrisoarea aduce o serie de acuze care momentan nu au fost dovedite, astfel că nici noi nu putem publica textul integral scris de un angajat al ISU Arad, cel mai probabil un vechi angajat, unul care era acolo atât în perioada în care ISU Arad era condus de col. Ioan Bogdănescu, cât și în perioada interimatului asigurat momentan de lt-col. Cristian Gârbău.

  Din informațiile noastre, neoficial, în cadrul ISU Arad a fost demarată o anchetă internă pentru a fi aflat numele celui care a semnat această scrisoare care a ajuns – tot conform informațiilor noastre – inclusiv la prefectul Aradului, Cosmin Pribac.

  PS: Scrisoarea a fost trimisă pe adresa mai multor redacții din Arad.

  IMG_7851

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Ca si cetateni ai acestei urbele logic trebuie sa ne bucuram ca ISU Arad NU A AVUT INTERVENTII NOTABILE si nu invers.Iar in privinta capacitatii lor de a intervenii bine la incendii accidente etc.nu avem nici un exemplu negativ asa ca,tot logic ar fi trebuit sa avem mare incredere in acesti ADEVARATI BARBATI.

    +9 voturi
    +1
    -1
  1. Hai sa mai tăcem din gurile astea. Au fost angajați ISUJ Arad, care erau să-și piardă funcțiile ca au condus morți de beți și s-au auto accidentat. Sa nu mai răscolit rahatul ca după fiecare simulare în mass-media se spunea ca suntem de nota 10 și în realitate eram luați în șuturi ca suntem de nouta 2. Am văzut pe alte site-uri de știri un comentator “POMPIERUL ATOMIC” care din câte observ cred ca și el este fost coleg și are mare dreptate.

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.