duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Întreaga Poliție din Arad se poate pensiona. O școală de șoferi, „Police”, și-a asumat munca de prevenție

  de Alin Olteanu | 16 noiembrie 2023, 10:48 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Strada

  5

  Modul în care o societate comercială care se ocupă cu pregătirea pentru examen a viitorilor (sau nu…) șoferi, a ales calea ca să își promoveze activitatea ne-a făcut să zâmbim. Nici mai mult, nici mai puțin, administratorul societății și-a spus că dacă ar inscripționa mașinile cu „Police” ar reuși să atragă mai mulți clienți către școala sa de șoferi.

  Adică, unii care se tem de „Police” să „vină” la școală, alții, care nu se tem de Police.. să râdă de reclamă.

  Ei bine, noi nu o să-i facem nici măcar reclamă mascată, dar o să reținem ce se discuta pe o pagină de internet, și anume că și-ar fi vopsit nu una, ci toate mașinile societății, pe toate fiind inscripționat cuvântul „Police”.

  Nu neapărat toți care ies din „Police” au carnetul de șofer…

  Totuși, subliniem un aspect foarte important: cei care vor urma cursurile școlii de șoferi „Police” nu au carnetul de șofer asigurat și, să fie foarte clar, nici treabă cu Poliția.

  Nu de alta, dar purtătorul de cuvânt al IPJ Arad ne-a confirmat că nu este ilegal să inscripționezi mașinile cum a făcut administratorul societății din Arad.

  În ceea ce privește munca de prevenție… e clar de acum încolo se vor ocupa cei de la „Police”, fiindcă vor fi permanent pe străzile din municipiu.

  Police

  Din ciclul „Să ne aducem aminte”, puteți să citiți: Activități de prevenire și educație rutieră, efectuate de polițiști pentru copiii de grădiniță și elevii din Arad | Foto

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.