Activități de prevenire și educație rutieră, efectuate de polițiști pentru copiii de grădiniță și elevii din Arad | Foto

  de Special Arad | 17 noiembrie 2019, 11:45 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. Săptămâna trecută, polițiștii de prevenire și cei de rutieră au desfășurat mai multe activități axate pe prevenirea evenimentelor rutiere în care sunt implicați copiii.

  Întâlnirile polițiștilor au fost cu copiii a două grupe de vârstă : cei mai mici participanți la trafic, din grupele de grădiniță și elevii de liceu, în faza premergătoare susținerii examenului pentru obținerea permisului de conducere și cei care, elevi fiind încă, sunt și conducători auto.

  Activitățile preventive au avut ca scop conștientizarea pericolelor la care se expun participanții la trafic care nu respectă regulile de circulație, posibilele urmări ale teribilismului în trafic, a vitezei excesive, a consumului de alcool și substanțe interzise și alte cauze generatoare de accidente rutiere.

  Copiii au fost receptivi și au participat activ la discuții, fiind deosebit de interesați (cu precădere cei cu vârsta peste 16 ani) de urmările nerespectării legislației rutiere.

  Întâlnirile polițiștilor cu elevii și preșcolarii vor continua pe tot parcursul anului școlar, în cadrul campaniilor #10pentrusiguranță și “Condu prudent! Viața este numai una” (în colaborare cu Crucea Roșie Arad).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.